temporadaequipos[noticias]historiacolaboranforolinks
Recientes
-Primera derrota de la segunda fase contra un rival físicamente superior
-Gran partido de nuevo de los alevines en Petrer
-Partidazo en el municipal de nuestros peques
-Nuestras féminas pueden con todo...
-Gran victoria de nuestros alevines en Elda
-Nuestros peques cumplen de sobra en casa contra un rival superior en físico.
-El C.B. Bornay Castalla sigue en lo alto tras un gran partido
-Las feminas del Rama Tritton siguen con su buena racha
-Gran victoria del C.B. Bornay Castalla que sigue en la pomada.
-Segunda victoria del año del Senior Femenino Rama Tritton Castalla
-¡¡¡Gran Remontada en el último cuarto!!!
-Temporada 2016 - 2017
-Resumen tramo final temporada 2012-2013 CB BORNAY CASTALLA
-La lucha por el liderato del grupo cae del lado del CB Anna.
-El CB Bornay Castalla pierde pierde su imbatibilidad en casa
-El CB Bornay Catalla “pincha” en la visita a Benigánim.
-Importante victoria del CB Bornay Castalla conseguida en casa frente al V74 Villena
-El CB Bornay Castalla continúa ganando en 2013 al Roisca Basquet Manuel
-FELIZ 2013
-El Junior Inden-Ripay Castalla casi logra la sorpresa en la pista de Genovés
Resultado partido - (Senior Masculino 'A')
24-01-2009 C.B. Castalla 64 61 Basquet Agost
El CB Castalla finalitza la primera volta amb una Victòria davant el Basket Agost.
imagen

25-01-2009 por BUL

Sort que disposem de pavelló a Castalla, perqué amb el vendaval que ha hagut estos dies no s’haguera pogut disfrutar de l’emocionantissim partit que vam vore aquest dissabte.

Els “castelluts” van començar molt gelats el partit i van perdre molt balons davant la zona 2-1-2 oberta que els visitants van mantindre durant tot el partit. Si unim el baix percentatge de tirs lliures en genral i en particular en el primer periode, ens dona com a resultat les primeres diferéncies a favor dels d’Agost, 8 – 16.

El segon quart va ser més igualat, però la superioritat en el rebot gràcies a la major envergadura dels pivots visitants es feia notar, i aconseguien cistelles fàcils vaig de la nostra anella. En este segon quart Ximo va estar molt encertat i va permetre que ens aniguerem al descans encara amb posibilitats de remontar, 24 – 36.

En el descans Aparici va motivar als seus, i els jugadors locals van eixir convençuts per a donar-li la volta al partit, i tot devia fer-se desde la defensa. I així ho van fer, una presió asfixiant va provocar nombroses recuperacions i va fer que els visitants es posaren nerviosos. El cansanci començava a aparéixer en els jugadors d’Agost i la fluidessa en l’atac local era constant. Un parcial de 12 a 0 per a finalitzar el quart feia tornar l’esperança als aficionats, 49 – 45, en un quart per enmarcar i per mostrar el video als xiquets de la cantera.

L’ultim quart va ser d’infart, els visitants muntaren les línies defensives i anotaven gràcies a la seua bona punteria desde la línea de tirs lliures, que van disposar de “bonus” desde molt prompte degut a algunes faltes absurdes que vam cometre. Però els nostres no es van fer arrere i van mantindre la calma, mostrant un saber estar en els moments més calents del partit. Uns inspirat Carlos va anotar 3 triples en aquest últim quart, i en una última acció defensiva i contratat anotava el definitiu 64 a 61. L’últim llançament a la desesperada desde el mig del camp en l’últim segon de l’Agost no va entrar. Victòria “in extremis” per al CB Castalla.

Destaquem el bon dia de cara a l’anella de Carlos i de Ximo que continua millorant jornada a jornada, i la bona actuació de Àlvaro en el rebot. Però sobretot la magnífica actitud defensiva de la totalitat de l’equip que va permetre remontar un partit que estava realment complicat al descans.

Amb aquest partit finalitza la primera volta amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes, que ens deixa en la meitat de la classificació. Esperem millorar encara més en la segona.

C.B. CASTALLA, 64: Bul (5), Javi (3), Carlos (18), Isma (1), Álvaro (10) – cinco inicial – Miró (0), Pompi (0), Canicio (5), Pau (3), Ximo (16), Cortés (3).

BASQUET AGOST, 61.

Els jugadors “castelluts” van aprofitar l’alegria d’aquesta victòria tan treballada per a fer un “soparet de germanor”, ací vos deixe una foto.

©BUL
Enlaces
- Más noticias
-Noticia siguiente

Datos
-Ver temporada
-Ver equipo